Pizzaoven Huren

Een pizzaoven op jouw feestje? Dan ben je bij steenovenpizza.nl aan het juiste adres! Haal de Italiaanse sfeer in huis met een houtgestookte pizzaoven. 

Feestjes van klein tot groot, wij hebben het juiste type oven. Hierdoor wordt uw feestje gegarandeerd een succes!

Heb je behoefte aan extra expertise? Neem dan contact met ons op. Zo behoud je het plezier van het zelf bakken van de pizza’s, met het gemak van een ervaren kracht op locatie.

Hieronder vind je de verschillende soorten ovens met bijbehorende opties en tarieven. Twijfels over de meest geschikte oven? Neem dan contact met ons op. 
 

Feestje?

Een pizzaoven is de sfeermaker op jouw feest. Gezellig met gasten verse pizza's maken, beleggen, bakken en opeten natuurlijk!

Daarnaast is een pizzaoven ook geschikt voor kinderfeestjes, kinderen zijn dol op pizza's. En wat is er nou leuker dan zelf je eigen pizza maken?

 

Makkelijk

Het lijkt misschien lastig om zelf een pizza te maken, maar dat is het niet! Met onze tips wordt het gegarandeerd een succes.

Tevens kun je bij ons Italiaans pizzadeeg bestellen, waardoor een pizza bakken een fluitje van een cent is. 
 

Snel

Lang wachten op een pizza? Niet met onze pizzaovens.

Onze ovens bereiken een temperatuur van 400 graden celcius. Daardoor zijn jouw pizza's binnen 90 seconden gebakken!  

Smaak

Een echte Italiaanse pizza heeft zijn smaak te danken aan de houtgestookte oven. Gelukkig zijn onze ovens houtgestookt en kun jij in je eigen tuin genieten van deze authentieke smaak. 
Beschik je niet over het juiste hout? Wij hebben voor jou het beste hout geselecteerd en bieden verschillende houtpakketten aan tegen een scherpe prijs.